|
Post by Nikola on Oct 5, 2005 5:59:04 GMT
Utakmica jako teshko pada svima nama delijama,ali shta cu ja cu ipak u sebi tiho se radovati ako Totti ili Montella daju gol...
|
|
|
Post by ivan88 on Oct 5, 2005 6:40:20 GMT
Kada bi CZ danas igrala protiv Rome sigurno bi pobedila,ali do 1. decebra Roma ima da se uigra i da dere sve zivo. (Sigurno idem da gledam Totija,Cassana i osale)
|
|
|
Post by nonda on Oct 5, 2005 7:32:55 GMT
Kada bi CZ danas igrala protiv Rome sigurno bi pobedila,ali do 1. decebra Roma ima da se uigra i da dere sve zivo. (Sigurno idem da gledam Totija,Cassana i osale) Bas tako!Sad je vidljivo da je Roma u uzasnoj formi,a do 1. moze svasta da se promeni... Ocekujem iz X u X Nadam se da cete uzivati u utakmici
|
|
|
Post by valor on Oct 5, 2005 12:37:46 GMT
Ja sam ovo cekao ceo zivot,da Roma igra sa ciganima i da ih odvali na Marakani,i ja cu 100% na tekmu,u kavez na istoku naravno!
|
|
|
Post by vincenzo on Oct 5, 2005 13:19:50 GMT
Sta sad kao ovde ima i grobara. ;D
|
|
|
Post by nonda on Oct 5, 2005 13:27:40 GMT
Sta sad kao ovde ima i grobara. ;D izgleda
|
|
|
Post by Nikola on Oct 6, 2005 5:31:30 GMT
Ja sam ovo cekao ceo zivot,da Roma igra sa ciganima i da ih odvali na Marakani,i ja cu 100% na tekmu,u kavez na istoku naravno! I ja celog zivota (mog malog ) cekam Romu u Srbiji,i sad bih voleo da sam grobar na kratko dok ne prodje utakmica Daj Boze da se Roma uigra do decembra makar u prvenstvu ako ne u kupu UEFA
|
|
shile
Navijac
juve MERDA
|
Post by shile on Oct 6, 2005 20:22:30 GMT
pozdrav braæo romanisti! ja sam iz hrvatske i izgleda da cu doci u beograd na tekmu rome! totalni sam fanatik za romom, provodim sate na internetu zbog nje,znam cjelu primavera ekipu na pamet,svakih par sati trazim nove vjesti o romi na talijanskim stranicama i forumima,zapostavljam curu zbog nje, uništavam živce zbog nje.kakav dop èovjeèe.. ovisnik sam o crveno-žutoj boji! znate kako se ono kaže: roma je život, a sve ostalo su sitnice.. ;D
|
|
|
Post by vincenzo on Oct 6, 2005 20:49:37 GMT
Vidis prijatelju tu si na ovom forumu u manjini, jerbo je vecina ovde navijaca Zvezde koja gotivi Romu, no naravno dobrodosao si(btw. pretpostavljam da si se mom pozivu odazvao na addictu).
Bicemo na razlicitim tribinama, ali verujem da cemo se posle tekme sresti da malo pocirkamo zajedno. Pozdrav iz Bg-a.
|
|
shile
Navijac
juve MERDA
|
Post by shile on Oct 6, 2005 21:05:13 GMT
Vidis prijatelju tu si na ovom forumu u manjini, jerbo je vecina ovde navijaca Zvezde koja gotivi Romu, no naravno dobrodosao si(btw. pretpostavljam da si se mom pozivu odazvao na addictu). Bicemo na razlicitim tribinama, ali verujem da cemo se posle tekme sresti da malo pocirkamo zajedno. Pozdrav iz Bg-a. da, vidio na addict sajtu. nadam se da cemo se sresti u bg-u! btw, gledam bas na corrieredellosport sajtu da bi roma mogla u 1. mjesecu pokusat dovest lukoviæa iz zvezde i vukèeviæa iz partizana, naravno ako nam se suspendira ban za transfere. jel su dobra ova dvojica? pozdrav i tebi i svima ostalima iz koprivnice!
|
|
|
Post by vincenzo on Oct 6, 2005 22:29:12 GMT
Lukovic je 1982 godiste i zaista je talenat, igra odbranu i standardan je. Odbrana Zvezde nije bas u pocetku sezone funkcionisala fenomenalno, ali se sve vise popravlja. Nije igrao za reprezentaciju, ali pretpostvaljam da bi mogao da osvezi Romin tim, ako bi se izborio za mesto u startnih jedanaest. Problem Rome po meni i to najveci jeste odbrana.
Sto se Simona Vukcevica tice, on ti je zvezda u Partizanu vec par sezona. Po meni u timu Rome najvise podseca na Mancinija, sto po konstituciji, sto po mestu u timu. Najveci kvalitet mu je prodor po strani, sut i dribling. Zaista ume dobro da predribla, ali se ponekada zestoko zanese sto se u reprezentaciji osetilo vise puta. U Partizanu je to cesta pojava i cesto ga okrivljuju za poraze, mada su oni generalno slucaj.
Inace, za tvoju informaciju 15. se na Marakani igra derbi, no zna se ko tu dobija kao i godinama unazad.
|
|
|
Post by nonda on Oct 7, 2005 8:28:42 GMT
Mala ispravka za ono sto je vicenzo napisao:Lukovic je igrao za reprezentaciju SCG na priateljskom turniru Valerij Lobanovski u Kijevu pre nekoliko meseci i odlicno je odigrao.A nas selektor Petkovic ga je pozvao i za utakmicu sa Litvanijom i Bosnom zato sto se nas standardni fudbaler reprezentaije Dragutinovic povredio i nece igrati protiv Ltvanije u subotu.
Inace ajde molim te ako nadjes to za Lukovic i Vukcevic stavi link,posto ja za to nisam do sad cuo.
|
|
|
Post by nonda on Oct 7, 2005 8:33:15 GMT
I naravno shile dobrodosao na forum!
|
|
shile
Navijac
juve MERDA
|
Post by shile on Oct 7, 2005 10:19:57 GMT
I naravno shile dobrodosao na forum! hvala! evo tog èlanka iz CdS: Roma, missione in Serbia Gli obiettivi: Lukovic della Stella Rossa e Vukcevic del Partizan. Questione di un paio di settimane, forse meno, poi la Roma saprà. Saprà, cioè, se nel prossimo mercato di gennaio avrà la possibilità di operare a trecentosessanta gradi, ovvero in entrata e in uscita. In attesa della sentenza definitiva sul caso Mexes, Pradè è al lavoro per da tempo con l’obiettivo di individuare gli uomini giusti per rinforzare la rosa. La Roma sta sondando il mercato europeo, con un occhio particolare a quello slavo. Anzi, per essere più precisi a quello serbo: Partizan e Stella Rossa hanno due giocatori interessanti. Si tratta di Lukovic:23 anni centrale ed esterno della Stella Rossa e del centrocampista offensivo Vukcevic. Di entrambi Daniele Pradè ha parlato sabato scorso a Trigoria con un procuratore slavo residente in Italia. Sia il difensore che il centrocampista hanno il rispettivo contratto in scadenza nel giugno 2007e, ovviamente le due società che hanno il cartellino sono del tutto disponibili ad intavolare una trattativa per la cessione dei loro giocatori. Un altro giocatore che la Roma sta seguendo con un certo interesse è l’argentino Pablo Javier Zabaleta, 22 anni attualmente all’Espanyol con cui ha firmato un contratto fino al 2010. E’ un esterno difensivo che in Argentina viene considerato l’erede di Javier Zanetti. Alla fine di questa stagione ha una clausola rescissoria da otto milioni di euro. ako neko razumije nešto talijanskog www.corrieredellosport.it je fantastièan sajt!morate se registrirat i pri registraciji izaberite rimsko izdanje tih novina. svaki dan imate masu novosti o romi. upotrebom rijeènika, malo logike i nekog temeljnog poznavanja talijanskog nije uopæe problem razumjet srž nekog èlanka. ako neko možda nezna, uz CdS, www.ilmessaggero.it, www.ilromanista.it i www.carlozampa.com (forum, potrebna registracija) su najbolje stranice za saznat novisti o romi. ok su još i www.calciomercato.com te it.sports.yahoo.com/fo/calciomercato eto, za informaciju onima koji neznaju.
|
|
|
Post by Nikola on Oct 7, 2005 11:17:48 GMT
Zdravo Shile,dobrodoshao,drago mi je da dobijamo nove clanove,i ja sam fanatik rome,ako znash josh neke fanove u hrvatskoj,pozovi ih da dodju !!!
|
|