|
Post by vincenzo on Oct 30, 2005 10:49:19 GMT
A odkud ti znas da dolazi u Juve. Hajde da razmisljamo logickii.Zar bi Kapelo furao Mutua, da planiraju da ga prodaju na zimu. Cisto sumnjam. U tom smislu mi je mnogo verovatnija varijanta da se proda Del Piero, mada cisto sumnjam da ce Kapelo smeti to da uradi, zbog pritiska navijaca neko bi pitao kojih navijaca, ali ajde. Ipak je Del Piero legenda Juvea. Previse igraca ima Juve u svom timu koji bi mogli da odigraju Cassanovu ulogu i svi su odlicni fudbaleri. Jes' da Nedved vec ima dobrano godina i da bi neko mladji mogao da ga menja, ali je sigurno to da Interu Cassano treba vise nego ista. Zato ja mislim da ce Cassano pre da zavrsi u Interu. p.s. Nonda hvala za informaciju za avatar.
|
|
|
Post by igorl on Oct 30, 2005 11:02:32 GMT
Mnogo realnija opcija je da Cassano preðe u inter,ali ipak kada je u pitanju Cassano sve je moguce
|
|
|
Post by Nikola on Oct 30, 2005 12:47:27 GMT
Od tih trojce jedino za Cassana nisam siguran, posto mozda do 1. vec promeni klub, za Kufura sam siguran da ce doci(igrao je u Tromso, tako da ce sigurno i na Marakani), a za Tottija nisam 100% siguran.Ja vam kazem da ce Roma doci u najjacem sastavu u Bgd! Roma ce se raspucati do decembra tako da se slazem da ce doci u najjacem sastavu,kako bi pruzili dobru partiju,,,
|
|
|
Post by Capitano on Nov 2, 2005 6:47:44 GMT
Od tih trojce jedino za Cassana nisam siguran, posto mozda do 1. vec promeni klub, za Kufura sam siguran da ce doci(igrao je u Tromso, tako da ce sigurno i na Marakani), a za Tottija nisam 100% siguran.Ja vam kazem da ce Roma doci u najjacem sastavu u Bgd! Roma ce se raspucati do decembra tako da se slazem da ce doci u najjacem sastavu,kako bi pruzili dobru partiju,,, Znas kolko ce grobara doci na takmu samo da bi videli zvezde,Tottija,Montellu i Cassana a onda ce da prozivaju delije,samo ne znam na koju ce oni tribinu da se smeste
|
|
|
Post by Nikola on Nov 4, 2005 6:30:38 GMT
Zvezda-Bazel 1-2
Velika bruka,zvezda je imala jedno 20 prilika i kada se makar 2 ne iskoriste to iskoriste protivnici....ako gubimo ovde od bazela,onda ce roma biti apsolutni favorit...
|
|
|
Post by difensore on Nov 5, 2005 11:12:47 GMT
Pa Roma i jeste favorit,kakva crna zvezda...
|
|
|
Post by igorl on Nov 6, 2005 10:50:13 GMT
1.decembra ocekujem sigurnu pobedu Rome i par golova u mrezi zvezde
|
|
|
Post by Nikola on Nov 6, 2005 11:18:28 GMT
igore jesi te beshe grobar?
|
|
|
Post by igorl on Nov 6, 2005 16:01:07 GMT
Ne ja sam roðeni novosaðanin i naravno zivim u Novom Sadu ,tako da navijam za Vojvodinu!
|
|
|
Post by Nikola on Nov 6, 2005 16:02:50 GMT
a shto se tice zvezda/partizan
|
|
|
Post by igorl on Nov 6, 2005 16:12:46 GMT
podjednakonevolim ni zvezdu ni partizan samo navijam za Vojvodinu i Romu
|
|
|
Post by Nikola on Nov 6, 2005 16:15:56 GMT
svaka cast
|
|
|
Post by igorl on Nov 6, 2005 16:23:13 GMT
"Vincenzo" je dao predlog da osnujemo nas fan klub, rekvizite i sve sto uz to ide,ja mislim da je to odlicna ideja,sta ti mislis kao osnivac ovog foruma o tome? i naravno sta svi ostali misle?
|
|
vito
Pocetnik
You saw the forest, now come inside!
|
Post by vito on Nov 6, 2005 17:40:34 GMT
podjednakonevolim ni zvezdu ni partizan samo navijam za Vojvodinu i Romu Bravo! Pozdrav od Vultures BL!
|
|
|
Post by Nikola on Nov 8, 2005 5:11:18 GMT
"Vincenzo" je dao predlog da osnujemo nas fan klub, rekvizite i sve sto uz to ide,ja mislim da je to odlicna ideja,sta ti mislis kao osnivac ovog foruma o tome? i naravno sta svi ostali misle? Mislim da je to sjajna ideja,samo naravno ja uopshte ne znam kako to funkcionishe,ali sam za!!!
|
|