|
Post by vincenzo on Oct 10, 2005 20:03:42 GMT
Mislim da je prepucavanje na temu ko ima vise trofeja besmisleno. Inace, mi mozda jesmo pukli od PSV-a sa 5-0, ali da li treba porediti PSV i Petah Tikvu. Naravno da se slazem da je situacija losa generalno u nasem fudbalu i to se nece promeniti sve dok se neresi pitanje vlasnicke strukture u klubovima. Uvek ce postojati opasnost da neki predsednik klub prisvoji kao svoj licni, iako na to nema pravo. Medjutim, pored ovih cinjenica, smesno je to sto kao grobar sada istices kako smo u istim govnima, jer zelis situaciju za sebe da prikazes kao svetliju nego sto jeste. Pukli ste i to zestoko. Porazi od Petah Tikve i Petrazalke i to kakvi porazi, su dali materijala da vas zajebavamo u narednih 20 godina. Zvezda nikada u svojoj skorijoj istoriji nije pala ni blizu toliko nisko koliko vi sada. Zvezda nije izgubila na Marakani od najvecih timova koji su dolazili,cak sta vise, a vi ste sebi dozvolili poraze od klubova za koje nismo nikada ni culi. Losi ste da losiji ne mozete biti. Jedino sto gore moze da se desi je da ispadnete npr. u kupu od Batajnice, sto ste vec iskusnili ranijih sezona.
|
|
|
Post by valor on Oct 10, 2005 20:45:45 GMT
Vi ste cergari stari majstori da sve svoje protivnike koji su vas guzili predstavljate kao extra klasu,verovatno je i Zenit po vama u samom vrhu evropskog fudbala.Razlika izmedju vas i nas je sto mi shvatamo gde je problem,mozda cete sada umesto onog ruznog transparenta Dragan Dzajic sada da napravite jedan na kome pise Pixi.Imam i jedno pitanje za tebe Vincenzo:Kada si poslednji put gledao neku zvezdinu veliku evropsku utakmicu?
|
|
|
Post by vincenzo on Oct 10, 2005 22:31:44 GMT
Zadnja jaka evropska tekma na kojoj sam bio je bila protiv PSV-a, ali verujem da ce sve u grupi kupa UEFA biti jake, narocito protiv Rome i one posle grupe Inace, to koliko ste sposobni da uocite probleme, dovoljno govori status jadnog Juznog fronta. Ljudi su, iako jedna od najboljih navijackih grupa u zemlji, skrajnuti na marginu, pa izmedju ostalog ne smeju da udju na Partizanov jug. Njih pominjem, jer vec godinama npr. stampaju fanzin u kojem najstrasnije pljuju mafijasku grupu koja upravlja Partizanom i svoj stav isticu svakom prilikom, pa cak i onda kada je Partizan usao u LS, kada su svi ostali svrsavali na Zeku i Bjeku. Oni ljudi isticu kolike lopurde upravljaju Partizanom, ali avaj kada je Cegi dobio stan od JUL-a i bio najveci fan gore pomenutih na celu sa Mirkom Marjanovicem.
|
|
|
Post by valor on Oct 11, 2005 9:05:07 GMT
Ah da zaboravio sam PSV,jedina velika tekma od 1992. i Anderlehta mislim u tada kupu sampiona.U vezi Juznog Fronta to je jedina svetla tacka sto se tice navijaca u ovoj zemlji,sve ostalo su sami placenici ukljucujuci tu i vas cigane.Naravno da je sve sto si rekao tacno,ali ti se opet bavis samo Partizanom i ne vidis lopove u vasim redovima.Seti se samo kada je vasa velika "zvezda" Dragan Dzajic posle niza neuspeha iscenirao ostavku,pa kao onda uprava odbija tu ostavku,pa onda placeni navijaci prave vec pomenuti transparent koji kace preko celog severa i kao mnogo vole Dzaju i nedaju da ode i posle svega se on pojavljuje i izjavljuje da nece da ostavi klub na cedilu i bla bla bla...vrhunac cinizma.Sto se Piksija tice on je samo logican naslednik vec pomenutog lopova,sami cete se uveriti u to.Primetio sam da ti zvezdu vec vidis u drugom krugu takmicenja,a igra jos nije ni pocela,mnogo ces se razocarati na kraju,nije da ja zelim vas neuspeh vec sam realan,zar stvarno mislis da imate sanse protiv Francuza u gostima,protiv Rome,protiv Bazela mozda izbunarite neki bod,ali i tu tekmu igrate bez publike tako da je moja prognoza 1 mozda 2 boda na kraju.
|
|
|
Post by vincenzo on Oct 11, 2005 14:00:22 GMT
Ajde nemoj da se nerviras, iako mi je cilj, priznajem, bio da te malo nalozim. Ja bi se isto nervirao da je Zvezda u kurcu u kakvom je Partizan. Nemoj sada da se ovde medjusobno pjujemo kada cemo da se nadjemo da zajedno gledamo Roma-Lazio. To je moj predlog, na koji ce nadam se vecina vas da pristane.
Slazem se sa tobom i to sam napiaso u svom postu, da je situacija losa i da se nece promeniti dok se pravno ne resi status klubova u nasoj zemlji. Pixi je sada predsednik, koji ce verujem voditi klub slicno kao sto ga je vodio i Dzaja. Nadam se da ce se moje predvidjanje ispostaviti kao greska. On sada pokusava ipak da nesto znacajnije uradi i to pokazuju njegovi skorasnji potezi. Da li ce od toga pokusati da izvuce licnu korist kasnije, kao sto su doticne mafijoze u Partizanu, nadam se da nece, ali to ne mogu znati.
Cinjenica je medjutim, da Zvezda ima ekstra talentovanu ekipu iz koje se kvalitetnim radom mogu stvoriti neki extra igraci u buducnosti i to prlican broj. Radi se bolje, doveden je sponzor kakvog nijedaan klub u SCG do sada nije imao.Sta ce od toga ispasti, ne znam, ali se nadam najboljem.
Takodje mislim da Zvezda moze da napravi dobar rezultat u Kupu UEFA i da je realno bolja od timova kao sto su Bazel, Tromso i Strasbourg koji je inace predzadnji u Francuskom prvenstvu. Dobijala je Zvezda mnogo jace klubove i na strani, a narocito kod kuce i to kada je bila u losijoj formi i sa losijim sastavom. Ne mozes praviti analogiju izmedju Partizanovih rezultata i na osnovu njih predvidjati da ce se Zvezdi desiti isto. Na prvom mestu zbog tima koji Zvezda ima i forme u kojoj se nalazi.
Sto se tice navijaca, mogu da kazem da sve sto si napisao je tacno. Ja idem na tekme i navijam zajedno sa tom nevaspitanom ruljom, ali sta cu. Najvise bih voleo da se i na severu formira disidentska grupa kao sto je Juzni front, jer me je nekada sramota i da kazem da sam bio na severu, kao sto je slucaj sa tekmom protiv Zapresica.Placenih navijaca je uvek bilo i na zalost mislim da se to nece skoro pomeniti.Koreografije, gosotvanja, organizacija, iako izgledaju impresivno, to neko mora da plati. Nisu to mladi entuzijasti, vec ljudi koji od toga imaju profit. Da su podrzavali Dzaju jesu i mnogima su usta bila zatvarana na forumu Delija kada su postovali protiv bivseg predsednika. No i pored toga ne treba zaboraviti sta je Dragan Dzajic uradio za Zvezdu i kao igrac i kao predsednik kluba i hvala mu na tome. Uradio je ono o cemu vladajuca struktura u Partizanu moze samo da sanja i zato su oni medjusobno neuporedivi.
Kada si pitao za velike tekme PSV je poslednja, ali ih je bilo dosta. Samo neke su protiv Metza, Lazija, Celte, Barse, Dinama Kijev, Kaiserslauterna... I pored toga sto to uvek nisu bili najveci klubovi i sto rezultat nije uvek bio na ruku Zvezde, sve su to velike tekme, na koje sam kao navijac Zvezde ponosan.
|
|
|
Post by valor on Oct 11, 2005 17:00:04 GMT
Ok,mislim da smo odavno skrenuli sa teme tako da nema potrebe da nastavljamo,a oko nekih stvari smo se i slozili sto je retkost kada se polemise sa ciganima.
|
|
|
Post by nonda on Oct 11, 2005 20:54:57 GMT
A 29 novembra u Bgd dolazi Virtus Roma. Znaci i FK i KK Roma dolaze u Srbiju ove godine
|
|
|
Post by Nikola on Oct 12, 2005 16:58:12 GMT
Sjajno,50 godina Rome nema ni za kosarku ni za fudbal u BG,a sad u jednoj godini stize i KK i FK...izvrsno
a svidja mi se ovo prepucavanje za delije i grobare
|
|
SPQR
Pocetnik
|
Post by SPQR on Oct 16, 2005 0:11:07 GMT
Cim sam video na Roma addict.com da postoji forum odmah sam dosao da se uclanim. Prava stvar. U vezi teme reci cu da Romu obozavam vec sigurno 15-16 godina. Nazvao sam i svoju piceriju Roma ali sve se to ostavlja po strani 1.decembra. Zna se koja je ljubav prva. Pozdrav svim Romanistima. Usput pogledaj te link sa fotkom,cisto da se zna. ;D ultras.gate7.gr/testga/data/media/39/REDSTAR4.jpgI jos nesto, pustite te prozivke Zvezda-Partizan i Partizan-Zvezda ovo je sajt Rome a podele oko nasih srpskih klubova ovde nema mesta.
|
|
|
Post by Nikola on Oct 16, 2005 10:23:40 GMT
Slazem se za prozivke,necemo vishe stvarno momci
dobrodoshao spqr
|
|
|
Post by nonda on Oct 16, 2005 11:17:51 GMT
ufffffffffff Enriko Kijeza...ponovljeni slobodan udarac....nikad necu preboleti
|
|
|
Post by vincenzo on Oct 16, 2005 12:16:15 GMT
A mogao bi da nam kazes gde ti je ta Picerija. Ima i kafic Roma, koji je bas stilizovan u skladu sa omiljenim nam klubom. Pozivam jos jednom ljude iz Bg da se tamo okupimo kada bude tekma sa Laziom.
|
|
|
Post by igorl on Oct 16, 2005 12:50:33 GMT
Pozdrav svim navijacima Rome,cim sam saznao za ovaj forum odmah sam se uclanio.Veliki sam fan Rome vec dugi niz godina Ja sam iz Novog Sada i posto neigra Vosa protiv Rome ja da cu prvog decembra sigurno navijati za Romu ,a nadam se da cu nabaviti kartu i biti na stadionu da pruzim podrsku Totiju, Monteli i ostalima. Da li ima jos nekih navijaca Rome iz Novog Sada koji su clanovi ovog foruma.
|
|
|
Post by Nikola on Oct 16, 2005 13:54:47 GMT
Pozdrav romanisto! Vidimo se na marakani prvog decembra!Ne znam da li ima josh neko iz novog sada,ako ti nekog znash,reci mu za link.Mozesh i da stavish neki avatar
p.s.gde si video link?
|
|
|
Post by igorl on Oct 16, 2005 14:05:20 GMT
Nisam nigde video.drugar mi je rekao a on je cuo od nekog da postoji forum navijaca Rome...
|
|