|
Post by kapelo on Sept 28, 2005 18:17:18 GMT
Ja iskreno da,jer samo sa njim roma moze opet do skudeta.Covek je znao kako se vodi tim na pravi nacin...
|
|
cassano
Pocetnik
ROMIN FAN ZAUVEK
|
Post by cassano on Sept 29, 2005 8:40:22 GMT
I te kako,ne bi roma remizirala protiv smesnis klubova da je kapelo na klupi
|
|
|
Post by nonda on Sept 29, 2005 10:42:01 GMT
Svaki navijac rome zali sa Kapelom.Mislio sam da smo najzad uzeli odlicnog trenera koji je prosle sezone bio najbolji trener u Italiji,ali za sada on ne dokazuje to.Nadam se da ce bar da nas dovede do tog jebenog 4. mesta pa onda kv. za LS.Bar to ...
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 29, 2005 11:11:22 GMT
Ma ja uopste ne mislim da je Spallleti los trener, tj. da je to pokazao dolaskom u Romu.
Uporedite samo Romu i Udine (od prosle sezone). Imate dva kluba koja su organizacijski razliciti. Udineze odaje utisak sredjenog kluba, koji odavno zna sta hoce i koji odavno ima odlicne scaute koji znaju da pronadju igrace, koji ce ih uvek drzati u gornjem delu tabele ili koji ce im bar doneti dobre pare kada se podaju. Jedini slucaj za koji znam da je Udine imao problema vezanih za igrace, u skorije vreme, je ovaj nesporazum sa Iaqintom.
Sa druge strane imamo Romu, koja nije resila nijedan problem iz prosle sezone, vec ih je samo prenela u narednu. Tu pre svega mislim na Cassana, koji je, verujem, kljuc nasih poblema. Nije on poblematican sam kao pojava(mada nije da nije) , vec sam njegov status u klubu nas jebe. 'Mesto da se preseklo u prelaznom roku i da je decko prodat za dobre pare ili zamenjen za dva druga perspektivna iraca, sve bi bilo drugacije.
Ovako nesrecni Spalleti, svake nedelje muku muci gde ce kojeg igraca da postavi, pa onda oni igrau na pozicijama, koje inace nisu njihove. Tu pre svega mislim na Tadei-a. Pored toga su pusteni neki igraci, kojih Roma nije smela da se odrekne, kao sto je npr. Scurto.
Da je Capello ostao on bi covek rekao On ili Ja, nazalost Spalleti nije bio u toj poziciji.
Samo slusam sta neki ljudi lupetaju na Asroma-addict, svaki put kada se pomene Capello. Kao nema dovoljno respekta prema igracima. Pa sta je kao veliki Don Fabio trebao da povladjuje nebuloznim zahtevima jednog tinejdzera. Ako hoces da igras onako kako ja kazem ok, ako neces -klupa je tvoja.
To se najbolje vidi u Juveu u njegovom odnosu prema Del Pieru. Cuo sam da su ga sponzori stiskali da ga ubaci u prvu postavu, a on im je odgovorio u stilu: "Dok sam ja trener ima da bude kako ja kazem". Ko njemu sme da prisere, a i od kada ulazi sa klupe nesrecni Del Piero igra bolje.
GRAZIE DON FABIO!!!
|
|
|
Post by ronin on Oct 3, 2005 17:30:11 GMT
pricati price o Kapelu je smeshno jer je covek sa toliko trofeja i definitivno ostavio veliki trag u fudbalu....shot se nas tice, pa bolje da je Prandeli na klupi, ali i Spaleti je dobar strateg i to je pokazao uvodjenjem Udinezea u LS.... jedino zalim za Kozmijem.....to je kralj koji je umeo na mecu lazio-Perudja da j.be mamu lacijalima i covek koji je takodje dobar trener......no realno Spaleti nije losh i mislim da je on dobro reshenje.......shto se tice Kapela, josh jedan sjajan potez je i pobeda u sinocnom derbiju protiv zalosnog Intera......
|
|
|
Post by ronin on Oct 3, 2005 17:33:04 GMT
i naravno da ne zaboravim i ovo: bilo je veoma teshko zadrzati takvog trenera u vremenu kad nam je bilo teshko i kad smo bili u dugovima.....kapelo ce uvek biti veliki, i bar kod mene, u odlicnom secanju......
|
|
|
Post by romanista1mkd on Oct 29, 2005 1:07:41 GMT
Iskreneo Da! i nikad necemo imati bolji od Don Fabia iz prostog razloga jer on je najbolji!
|
|
|
Post by Nikola on Oct 29, 2005 5:52:14 GMT
Njegova snaga se sad pokazuje u Juveu---ne mogu da izgube
|
|
|
Post by igorl on Oct 29, 2005 9:00:09 GMT
Kapelo je jedan od najvecih trenera ,sigurno,doneo nam je titulu tako da treba da mu budemo zauvek zahvalni
|
|
|
Post by Nikola on Oct 29, 2005 14:10:22 GMT
GRAZIE CAPELLO
|
|
|
Post by romanista1mkd on Oct 29, 2005 15:44:16 GMT
Zahvalni da! Ali i on ne sme da zaboravi da je svoju afirmaciju kao igrac stekao u nasem klubu. Kapelo je jedan od najvecih trenera ,sigurno,doneo nam je titulu tako da treba da mu budemo zauvek zahvalni
|
|
|
Post by igorl on Oct 29, 2005 18:19:20 GMT
to je tacno ,roma je kapelu puno dala ali je i on puno dao njoj
|
|
|
Post by paja90 on Oct 29, 2005 22:34:09 GMT
svaki tim na svetu bi zeleo Kapela za trenera...tako da Roma za njim mora da zali...ja ne mogu da kazem da zalim za njim posto ne navijam za Romu...
|
|
|
Post by romanista1mkd on Oct 29, 2005 23:29:01 GMT
Pa onda trazis ovde!!!! svaki tim na svetu bi zeleo Kapela za trenera...tako da Roma za njim mora da zali...ja ne mogu da kazem da zalim za njim posto ne navijam za Romu...
|
|
Navijac
|
Post by good on Oct 30, 2005 0:06:29 GMT
Kapelo je sjajan trener, on i Murinjo su trenutno dva najbolja trenera na svijetu. Svaka ekipa bi zalila za takvim trenerom, jedino je ruzno na koji je nacin otisao iz Rome, jer se kleo tog ljeta da nece prec u Juve a na kraju je to uradio...
|
|