|
Post by Nikola on Oct 30, 2005 12:59:36 GMT
svaki tim na svetu bi zeleo Kapela za trenera...tako da Roma za njim mora da zali...ja ne mogu da kazem da zalim za njim posto ne navijam za Romu... Molio bih da oni koji ne navijaju za Romu se ni ne uclanjuju ...
|
|
|
Post by paja90 on Nov 4, 2005 20:00:53 GMT
Pa onda trazis ovde!!!! ja ne navijam za romu da sam fanatik...ali oni su mi najgotivniji u Italiji...pa zato mogu da kazem da navijam za njih
|
|
vito
Pocetnik
You saw the forest, now come inside!
|
Post by vito on Nov 7, 2005 20:56:18 GMT
Kapelo je sjajan trener, on i Murinjo su trenutno dva najbolja trenera na svijetu. Svaka ekipa bi zalila za takvim trenerom, jedino je ruzno na koji je nacin otisao iz Rome, jer se kleo tog ljeta da nece prec u Juve a na kraju je to uradio... u pravu si za Kapela, nema sta, medju najboljima je na svijetu i to svakodnevno dokazuje. al stvarno mi nije jasno kako mozes to isto reci za Murinja, jer taj covjek onako kako se ponasa stvarno ne zasluzuje taj epitet koji si mu pripisao lik je osvojio LS sa Portom, skidam kapu, i otisao u najbogatiji, najmocniji klub nas svijetu, kupio sve najbolje ( osim Totija ), a nije me stvarno posebno impresirao prosle godine ( ispadanje od Liverpula u polufinalu LS ). pored toga svojim neprimjerenim izjavama, nekim neosnovanim optuzbama i sa cijelom markentinskom masinerijom iza sebe otjerao je Friska u penziju i koji je sad njegov uspjeh? covjek koji je samo arogantan i naduvan do bola, a bez nekog posebnog pokrica ( a po meni je to neki kontinuitet osvajanja titula, koji on nema za razliku od Kapela, Hicfelda). i sta da se desi da on danas sutra propadne, po cemu ce ostati upamcen? o njemu kao velikom treneru moze se pricati tek za nekih 10 godina, a dotad nek malo pase travu. cak bih se kladio da ove godine nece ni titulu u prvenstvu osvojiti, a o LS da i ne govorim, ako me demantuje svaka mu cast. e jebiga malo sam skrenuo sa teme,al sta ces
|
|
|
Post by Nikola on Nov 8, 2005 10:53:11 GMT
U pravu si,da trener rome ima toliko para na raspolaganju,i da moze da dovede koga god hoce,ne bi roma sad bila na 6.mestu!!!
by the way ovo je 1000.post na forumu
FORZA ROMA
|
|
vito
Pocetnik
You saw the forest, now come inside!
|
Post by vito on Nov 8, 2005 11:15:25 GMT
na dobrom smo putu..... aleee aleee zajedno do pobedeee....
|
|
|
Post by Nikola on Nov 10, 2005 4:46:51 GMT
Polako ali siguno,tek je mesec i po dana postojanja foruma!
|
|
|
Post by ddddyyyy on Jul 23, 2009 2:35:25 GMT
|
|