|
Post by nonda on Oct 3, 2005 13:37:57 GMT
Onaj nevidjen poraz od Sijene me je naterao da otvorim ovaj topic.Znaci nasi imaju sve manje i manje sanse za skudeto,naravno do kraja cemo se boriti za to cetvrto mesto(ili neko od prva cetiri) i kvalifikacija za LS.
Sta nam nedostaje u timu?Posto je sigurno da nam nesto nedostaje posle poraza od Udinezea,Sijene,remijem sa Kaljaijem... Po meni nama je falio skok tj. igra glavom ispred protivnickog gola.Steta sto je otisao Dellas posto je stvarno umeo da da gol glavom.Ni Panucci nije los(dao vec 2 gola glavom),ali ipak on nije zaduzen za to.
Sta dalje?Sta nam fali u timu/igri?
|
|
|
Post by vincenzo on Oct 3, 2005 20:34:00 GMT
Evo ljudi ja nisam bio u Beogradu, vec sam morao zbog obaveza da palim, ali bi u protivnom sigurno insistirao da se nadjemo i zajedno odgledamo tekmu, sto ste nadam se i ucinili, bar neki od vas. Inace, kada se vec postavlja ovo pitanje, imao bih nesto da kazem. Prvo sam bio radostan sto ce RTS prenositi tekmu, pa sam se onda razocarao sto ne mogu u celosti da je gledam zbog obaveza, a onda sam na kraju bio ravnodusan kada sam cuo rezultat. Elem, nadam se da sada necemo upasti u zamku kao prosle sezone. Nadam se da upravi nece pasti na pamet da otpusti Spaletija, jer bi to dovelo do reseanja kao sto je Bruno Konti, a verujem da nam se tako nesto ne sme opet desiti, uz sve duzno postovanje Brunu Kontiju. Dosta nam je sto smo se ispalili sa Del Nerijem, za kojim sam duboko zalio kada sam video da moze biti mnogo gore. Kada je rec o samoj tekmi, nemam prava da je komentarisem , jer je, ponavljam, nisam gledao u celosti. No, ako samo statistiski pogledamo, po meni je ocigledno da nam odbrana ne stima. Ne znam sta je , ali ocigledno ne valja. Mi smo od pocetka sezone u svakoj tekmi primili gol, osim protiv Regine i Arisa. Dakle ako od Siene na Olimpiku primimo tri gola, a pritom damo dva, jasno je da nesto treba menjati u odbrani, jer golove znamo da zabijemo. Verujem da ce Spalleti uspeti nesto pametno da smisli i po meni mu sada treba dati punu podrsk u klubu.
|
|
|
Post by nonda on Oct 4, 2005 7:59:07 GMT
Kratka reportaza u vezi utakmice ako je nisi gledao - mi smo napadali,napadali,napadali....Sijena se branila,branila,branila.... Upravo to sto kazes - kako je moguce da Kijeza uvek ostane sam Ni ja nisam gledao celu utakmicu posto nisam uspeo da uhvatim RTS odmah nego posle nekog vremena(posto je bila velika navala),ali sam video poslednja dva gola Sijene i gol Panucija....obadva gola su pala tako sto je Kijeza bio sam?Ne ometan? Mislim da sada vec uprava zali zato sto su prodali Dellasa.
|
|
|
Post by ivan88 on Oct 4, 2005 20:12:15 GMT
Treba da prodje vreme da se tim bolje uigra, i sve ce biti posle super. (odbrana je nekako usporena)
|
|
|
Post by Nikola on Oct 5, 2005 5:55:13 GMT
Treba da prodje vreme da se tim bolje uigra, i sve ce biti posle super. (odbrana je nekako usporena) brate bash je usporena...
|
|
|
Post by romanista1mkd on Nov 5, 2005 22:54:15 GMT
|
|
|
Post by Nikola on Nov 6, 2005 7:46:43 GMT
|
|
|
Post by nonda on Nov 6, 2005 19:17:40 GMT
hehe ma naravno brate!ovaj topic sam postavio vise iz nemoci da ista uradim za nas klub kada je bio u zaista losoj situaciji,ali......
|
|