|
Post by ivan88 on Sept 26, 2005 13:56:16 GMT
Ovde moramo da pobedimo, zna li neko da li ce biti prenosa?
|
|
|
Post by nonda on Sept 26, 2005 16:09:08 GMT
Malo si poranio brate al nema veze. O tekmu - ne usudjujem se da prognoziram posle katastrofe sa Kaljarijem
|
|
|
Post by ivan88 on Sept 26, 2005 17:57:16 GMT
0-0 protiv Kaljarija u gostima nije katastrofa. Ne ocekujem mnogo pobeda od Rome u gostima max 6-7 Ali zato kod kuce ima da bijemo sve zivo.
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 26, 2005 23:00:20 GMT
Da, ali je problem u tome sto je ova tekma protiv Cagliari-a trebala da bude jedna od tih 6-7 dobijenih na strani. Koga cemo da pobedimo na strani, ako ne timove kao sto su Regina u prvom kolu ili Cagliari.
|
|
|
Post by Nikola on Sept 27, 2005 9:10:36 GMT
Ovde moramo da pobedimo, zna li neko da li ce biti prenosa? Evo odsad cemo ovako,cim se jedna utakmica zavrshi,njen topic ide u arhivu,i odmah otvaramo novi topic za sledecu tekmu!
|
|
cassano
Pocetnik
ROMIN FAN ZAUVEK
|
Post by cassano on Sept 27, 2005 10:04:17 GMT
Pa ja mislim da je to poslednja sansa da se prikljucimo vrhu,izgubimo li,dovidjence!!!
|
|
|
Post by kapelo on Sept 28, 2005 18:14:56 GMT
Samo pobeda rimljane spasava
|
|
|
Post by ivan88 on Oct 2, 2005 15:23:22 GMT
Sramota
|
|
|
Post by nonda on Oct 2, 2005 18:31:47 GMT
Nemoj da me podsecas taman sam zaboravio.Stvarno ovaj poraz mnogo boli... Jos uvek ne mogu da verujem,evo malo mi je Zvezda razvedrila dan svojom pobedom,ali onaj poraz stvarno mnoooogo boli Steta,steta,gledao sam tekmu mnogo smo bolji bili na terenu,ali kad nece - nece!
|
|
|
Post by ivan88 on Oct 3, 2005 4:13:45 GMT
Ne da smo bili bolji,nego smo celu utakmicu napadali. Kao da su nas provalili 4 igraca cuva Totija i mi nemozemo nista.Mislim da je bila greska da u prvih 11 igra Cassano, jer decko nije igrao 300 godina.
|
|
|
Post by nonda on Oct 3, 2005 11:14:34 GMT
Kad sam gledao utakmicu nisam mogao da verujem da je to onaj isti Cassano od pre Totalno nas je unistio i to nesme da se krije...a za Alvareza se ne slazem.Imao je nekoliko dobrih centarsuteva i prodora,ali sta to vredi kad nema niko da skoci.Jer se secate kad je Perrotta promasio 100%sansu glavom...e to se tesko promasuje!
|
|
|
Post by ronin on Oct 3, 2005 12:52:29 GMT
opet moram da napljujem Alvareza koji je bio katastrofa......manje vishe loshi pasovi i slabi centarshutevi, ali kad pogodi Dakura i napravi kontru siptaru......e tu je stvarno prevrshilo.......sudija je mogao bar indirekt da sudi kad se Legrotalje zastitio rukom u 16m., ipak je lopta ishla u gol.........
|
|
|
Post by Nikola on Oct 8, 2005 13:02:23 GMT
opet moram da napljujem Alvareza koji je bio katastrofa......manje vishe loshi pasovi i slabi centarshutevi, ali kad pogodi Dakura i napravi kontru siptaru......e tu je stvarno prevrshilo.......sudija je mogao bar indirekt da sudi kad se Legrotalje zastitio rukom u 16m., ipak je lopta ishla u gol......... Kradje protiv Rome je cesta stvar...
|
|
|
Post by ivan88 on Oct 8, 2005 16:23:11 GMT
Mislim da nasi igraci imaju previse slobode i mogu da rade sta hoceju na tekmi,vise im je stalo da se fizicki obracunaju a ne da postignu gol, sve se ponavlja od prosle godine.Mislio sam da dolaskom Spaletija da ce biti veca disciplina u timu a ono nista.
|
|