|
Post by olimpiko on Sept 18, 2005 9:46:31 GMT
Prvo bih zeleo da pitam da li ima negde prenosa,na Rai mozda? E sad ako ne pobede sad u gostima,a juve,milan...dobiju protivnike,romi ce opet biti uzasno tesko prikljuciti se timovima u vrhu.Mora POBEDA!!!
|
|
|
Post by totti4ever on Sept 18, 2005 14:59:39 GMT
Momak tekma je veceras .Nema veze,bitno je da i ti ko i mi navijas za romu svim srcem veceras!!!!
|
|
|
Post by lucareli on Sept 18, 2005 15:58:20 GMT
Huh ja se nadam da ce biti nereseno.Posto sam inace fan livorna, ali u principu podrzavam sve klubove koji nisu desnicarski i koji nisu turbohiperultra bogati. Mozemo da se dogovorimo neka Roma osvoji skudeto a livorno da ide u kup Uefa.
|
|
|
Post by Nikola on Sept 18, 2005 16:01:29 GMT
Dogovor Pao,odgovara...
|
|
|
Post by nonda on Sept 18, 2005 20:48:52 GMT
Uf 0 -0 smo na kraju igrali sa Livornom... Nasi su poceli u sastavu: Curci Gianluca 1 Panucci Christian 2 Bovo Cesare 3 Kuffour Samuel Osei 4 Aquilani Alberto 8 Montella Vincenzo 9 Totti Francesco 10 Taddei Rodrigo 11 De Rossi Daniele 16 Perrotta Simone 20 Mancini 30 12' zuti D.D. Ascentis 23' zuti R. Taddei 81' zuti G. Colucci 82' zuti F. Totti Steta, steta velika steta mogli smo da iskoristimo kiks Milana, ali...
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 18, 2005 23:39:43 GMT
Kao po obicaju, prenosa Romine tekme danas nije bilo. Na RTS-a Romu izgleda mozemo ocekivati tek kada bude igrala sa Milanom, Juveom ili nekim slicnim mrskim nam klubom.
No ipak vidim da se zavrsilo 1-1, sto je steta, ali sta je tu je . Izgleda da je Nonda imao neku kolosalnu priliku koju je propustio. Cassano nije igrao prema ocekivanjima i ocigledno da nam ta prodornost u napadu nedostaje i to pre svega po strani, sa obzirom da po sredini imamo nama voljenog Capitana.
Najvaznije po meni u buducem periodu je razmena informacija u vezi sa gledanjem tekme. Moramo poceti da pronalazimo alternativne nacine da dojemo do prenosa. Ne mozemo vise da zavisimo od RTS-a, pa makar to znacilo da se okupimo kod nekoga na gajbi i gledao Romu preko interneta, pa makar sve to i platili.
|
|
|
Post by Nikola on Sept 20, 2005 16:55:57 GMT
Kao po obicaju, prenosa Romine tekme danas nije bilo. Na RTS-a Romu izgleda mozemo ocekivati tek kada bude igrala sa Milanom, Juveom ili nekim slicnim mrskim nam klubom. No ipak vidim da se zavrsilo 1-1, sto je steta, ali sta je tu je . Izgleda da je Nonda imao neku kolosalnu priliku koju je propustio. Cassano nije igrao prema ocekivanjima i ocigledno da nam ta prodornost u napadu nedostaje i to pre svega po strani, sa obzirom da po sredini imamo nama voljenog Capitana. Najvaznije po meni u buducem periodu je razmena informacija u vezi sa gledanjem tekme. Moramo poceti da pronalazimo alternativne nacine da dojemo do prenosa. Ne mozemo vise da zavisimo od RTS-a, pa makar to znacilo da se okupimo kod nekoga na gajbi i gledao Romu preko interneta, pa makar sve to i platili. kako 1-1? bilo je 0-0...neshto si pobrkao?
|
|
cassano
Pocetnik
ROMIN FAN ZAUVEK
|
Post by cassano on Sept 22, 2005 15:13:22 GMT
steta nisam nista video nigde nije bilo prenosa....mada mislim da nisam mnogo ni propustio...jel tako?
|
|