|
Post by Nikola on Sept 18, 2005 14:41:16 GMT
Shta mislite koja pozicija bolje lezi nashem kapitenu,naravno da je njegova poz.vezni-polu shpic...ali nekad ne bi bilo lose da proba da igra klasicnog shpica u napadu sa recimo Montelom...a neko drugi da vuce sredinu i igra veznog...
|
|
|
Post by vujacic on Sept 18, 2005 16:23:17 GMT
pa vezni
|
|
|
Post by Nikola on Sept 19, 2005 16:54:52 GMT
E al ti je odgovor,al zato zbogom!
|
|
|
Post by maggiore on Sept 19, 2005 23:35:33 GMT
Secam se da sam prvi put video da je Toti igrao klasicnog spica u predsampionskoj sezoni protiv Milana. Iza njega je bio Delvekio kao vezni. Dok je bio Emerson u veznom redu Toti je cesto znao da igra klasicnog spica ali sada nemamo tako kvalitetnog veznog igraca. Dalje mislim da je steta u ovakvim uslovima (sa ovakvim fondom igraca) takav potencijal staviti da igra obicnog spica. Ova uloga je idealna za njega.
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 20, 2005 14:51:33 GMT
Kod mene nikada nije postojala ta dilema da li je Toti vezni ili spic. Suvise je on dobar tehnicar, da bi se u ovakvom timu Rome trosio na spica. Kao sto vidite i Cassano koji je spic, ali izuzetan tehnicar, uvek igra nekog playmaker-a, tj. uvek pokrece tim i pocinje da vuce akciju. Takav je i capitano. On jednostavno mora da kreira igru, jer je to jace od njega. On je vodja i on komanduje ekipom, a najbolje mesto za to mu je sredina terena , ali malo isturenije, da mu i davanje golova ne bi bilo strano. Inace, svakako da je pored ovakve sredine terena Roma sebi mogla da priusti da experimentise sa Totijem kao spicem, iako je i u napadu bila golema guzva C. Zanetti, Di Francesco, Tommasi, Nakata, Emerson, Assuncao, Colucci---2000-2001
|
|
cassano
Pocetnik
ROMIN FAN ZAUVEK
|
Post by cassano on Sept 22, 2005 15:11:34 GMT
Kod mene nikada nije postojala ta dilema da li je Toti vezni ili spic. Suvise je on dobar tehnicar, da bi se u ovakvom timu Rome trosio na spica. Kao sto vidite i Cassano koji je spic, ali izuzetan tehnicar, uvek igra nekog playmaker-a, tj. uvek pokrece tim i pocinje da vuce akciju. Takav je i capitano. On jednostavno mora da kreira igru, jer je to jace od njega. On je vodja i on komanduje ekipom, a najbolje mesto za to mu je sredina terena , ali malo isturenije, da mu i davanje golova ne bi bilo strano. Inace, svakako da je pored ovakve sredine terena Roma sebi mogla da priusti da experimentise sa Totijem kao spicem, iako je i u napadu bila golema guzva C. Zanetti, Di Francesco, Tommasi, Nakata, Emerson, Assuncao, Colucci---2000-2001 momci,ovo je jedan od retkih foruma,gde je svaka tema vrlo "inteligentna"..nema uopste glupavih topica...svaka cast! Pa totiju leze obe pozicije,mada sa ovakvim timom bolje je da igra veznjaka,....
|
|
|
Post by igorl on Oct 16, 2005 13:51:01 GMT
Po meni Toti bi trebalo da igra veznog zbog sjajne tehnike,super pasova i odlicnog pregleda igre ,Kasano polušpica a Montela ili Nonda klasicnog spica
|
|
Navijac
|
Post by good on Oct 28, 2005 22:53:54 GMT
Vezni naravno...
|
|
SPQR
Pocetnik
|
Post by SPQR on Nov 2, 2005 20:16:10 GMT
Vezni. Attacking Midfielder
|
|
|
Post by paja90 on Nov 6, 2005 0:47:21 GMT
Po meni Toti bi trebalo da igra veznog zbog sjajne tehnike,super pasova i odlicnog pregleda igre ,Kasano polušpica a Montela ili Nonda klasicnog spica u potpunosti se slazem...
|
|
|
Post by Nikola on Nov 6, 2005 11:15:27 GMT
ako bi on otishao iz rome,nijedan igrac ne bi mogao da ga menja,jer roma uopshte ne kupuju igrace tottijevog tipa,jer znaju da nece otici...mozda jedino de rossi ume da igra njegovu poziciju...
|
|