|
Post by romanista1mkd on Nov 9, 2005 1:23:39 GMT
Zaboravio sam ovu ruznu vest da ti kazem !Postarina za ovaj del planete ako je del??? Za Balkan ti je 70 eura.samo postarina!!! A dres ti je 75eura, i ti kad bi zeleo da narucis onaj privezak samo od 5 eura izracunaj sam koliko ce da te kosta.... Jebiga! Balkane moj... Zna li neko kako se krecu cene dresa, rekvizita...
|
|
SPQR
Pocetnik
|
Post by SPQR on Nov 9, 2005 1:46:25 GMT
da ali to se isplati da se uzima na vecu kolicinu...lupam sad ali dogovorimo se nas 5 da kupimo 7,8 proizvoda pa se ta postarina podeli na 5 delova i to je odmah povoljnije. Mislim za sve ima resenje
|
|
|
Post by igorl on Nov 9, 2005 11:48:20 GMT
Zaista vidim da dosta nas ima zelju da se osnuje fan klub trebali bi da se dogovorimo da se okupimo jedan dan, najbolje vikend kako bi sto vise nas moglo da doðe i da svako kaze svoje ideje vezano za fan klub(onaj ko nije u mogucnosti da doðe poslao bi svoje ideje preko e-maila,prevashodno mislim na nas koji nismo iz BG) trebalo bi izabrati predsednika,usvojiti neki plan rada i slicno. tako bi mogli da se dogovaramo i o eventulnim narudzbama Rominih stvari(majice,salevi ...) ,a najvazniji cilj bi trebao da bude taj da nas fan klub jednog dana postane oficijalni fan klub Rome(za to je sigurno potrebno puno vremena,truda,novca...,kao sto su rekli neki koji imaju iskustva sa tim) mozda bi trebalo otvoriti i topic na forumu(osnivanje fan kluba) nadam se da ce ostali prihvatiti ovu ideju, a da ce oni koji imaju iskustva sa ovim pomoci u osnivanju fan kluba
|
|
vito
Pocetnik
You saw the forest, now come inside!
|
Post by vito on Nov 9, 2005 12:07:29 GMT
podrzavam u svakom slucaju osnivanje,bar nekog neoficijelnog fan kluba koji ce kasnije prerasti u pravi,dok se izorganizujemo. vazno je da postoji volja i optimizam za tako nesto, a onda je sve lakse. ako budemo govorili:"ajoj ko ce to,treba para, vremena,truda" nikad nista nece biti od toga. znam da je sve to neophodno, da je to u ovom momentu malo i preglomazan zalogaj, ali vazno je da MI TO HOCEMO! vi iz Beograda najbolje je da se nadjete, upoznate i razradite sve ideje. ja sam trenutno na studiranju u Austriji, pa me nesto zagolicalo ovo oko postarine. ukoliko se odlucimo da uzimamo dresove i druge rekvizite. mozda bi oni to meni mogli poslati,bice vjerovatno manja postarina,ipak je to EU, pa da ja to nekako, svercerski preko granice prebacim hmmm...nasa posla... eto cisto da znate da na mene mozete racunati,a ako neko jos ima ko je "vani" dobro bi bilo da se nekako javi na forumu. sve to ukoliko se odlucimo za tako nesto,daleko je do toga ali eto ako nekom padne na pamet neka ideja.
|
|
SPQR
Pocetnik
|
Post by SPQR on Nov 10, 2005 13:53:59 GMT
Stvarno bi moglo i da ispadne od ovoga nesto. Vidim da ovde ima dosta momaka sa klikerom
|
|
|
Post by Nikola on Nov 13, 2005 13:19:51 GMT
Momci svaka cast za ideju,ja bih najvishe voleo kada bi se to realizovalo
|
|