|
Post by Capitano on Nov 2, 2005 7:03:45 GMT
Jel znate gde mogu da se kupe romine majice,duksevi,jakne...
|
|
SPQR
Pocetnik
|
Post by SPQR on Nov 2, 2005 20:01:35 GMT
U Srbiji ne verujem...a da su originalni proizvodi. Ako nisam u pravu uputite me.
|
|
|
Post by romanista1mkd on Nov 2, 2005 20:31:59 GMT
www.asromastore.it ako imas katricu U Srbiji ne verujem...a da su originalni proizvodi. Ako nisam u pravu uputite me.
|
|
|
Post by romanista1mkd on Nov 2, 2005 20:32:47 GMT
|
|
|
Post by Nikola on Nov 4, 2005 6:43:07 GMT
vidite na www.asroma.it onu malu reklamu na dnu za AS ROMA CARD-AMERICAN EXPRESS kako mocno izgleda...
|
|
|
Post by igorl on Nov 4, 2005 8:25:30 GMT
Mogu da se naruce i preko oficijalnog Rominog kataloga koji AS Roma izdaje svake sezone Katalog moze besplatno da se naruci na www.asromastore.it (ispunis zahtev i dobijes ga na kucnu adresu ) Naravno postoji i desetak oficijalnih Rominih prodavnica u Rimu gde moze da se kupi bukvalno sve vezano za Romu
|
|
|
Post by Capitano on Nov 4, 2005 16:24:19 GMT
Eh kad li ce to meni stici,sto nema tako nesto u BG
|
|
|
Post by vincenzo on Nov 4, 2005 21:46:23 GMT
Ne kapiram zasto Diadora ne plasira Romine proizvode kod nas. Romini su dresovi najlepsi od svih klubova koje oni sponzorisu, a plus je i Roma najveci klub koji nosi njihovu opremu. Pogledajte samo koliko ljudi po gradu seta nesto Romino, bilo dres, kapu, sal... Ja btw imam tri sala Rome i to je jedino sto posedujem. Cekao sam uvek da neko ode do Rima pa da mi donese nesto, jer nisam hteo da kupujem na ulici sta bilo. Inace na addistu je bilo bas povoljnih ponuda sto se tice rekvizita. Neke prelepe zastave su mogle da se naruce i to po ceni od pet evra. To izadje jeftinije nego postarina. Taj sajt nije odavno update-ovan, pa ne znam da li te ponude i dalje vaze. Inace, ne bi bilo lose ljudi da mi, kad nam se malo poveca broj oformimo, svoj fan klub i da onda napravimo nase rekvizite. To zaista ne bi bilo skupo. Inace ja instistiram da se mi srtenemo, ali niko ne reguje na moje postove.
|
|
|
Post by vincenzo on Nov 4, 2005 21:50:32 GMT
Pa sad kad pogledah, videh da nas ima vec 60. Malo li je. Jest da nismo svi iz Bg-a, ali nas bar ima 20 odavde. Ljudi nemojte da ste penzioneri.
|
|
|
Post by romanista1mkd on Nov 4, 2005 23:00:00 GMT
Pa ima mislim u Beogradu officijalna Diadora prodavnica na terazii negde. Ima bilborde Diadora sa Totti,Collina & ............ ("mislim" da jos postoji nisam 100% siguran za prodavnicu, za bilborde jesam)
|
|
|
Post by igorl on Nov 5, 2005 11:26:33 GMT
moram priznati da mi se sviða ideja da oformimo nas fan klub,napravimo rekvizite i sl. trebalo bi odrzati osnivacku skupstinu,izabrati predsednika,dati ime fan klubu i itd.
|
|
|
Post by romanista1mkd on Nov 5, 2005 22:40:04 GMT
Vidi raspitajte se po Beogradu vec se radi na to ....mislim bilo je u planu. moram priznati da mi se sviða ideja da oformimo nas fan klub,napravimo rekvizite i sl. trebalo bi odrzati osnivacku skupstinu,izabrati predsednika,dati ime fan klubu i itd.
|
|
Navijac
|
Post by good on Nov 6, 2005 0:04:57 GMT
Ja posjedujem jedino ovaj privezak ;D
|
|
|
Post by Nikola on Nov 6, 2005 7:48:07 GMT
Nema veze lep je privezak.... ja samo dres i uskoro cu dobiti shal
|
|
|
Post by igorl on Nov 6, 2005 10:34:01 GMT
odlican privezak koji imas dres? ja imam crni(sto je Roma imala prosle sezone u ligi sampiona) imam i "kappa" majicu Campioni d' Italia 2000/2001
|
|