|
Post by vincenzo on Oct 29, 2005 10:23:46 GMT
Ma Andrijasevic je postao kreten od kada je presao sa Palme ne RTS, a to je davno bilo. Valjda svaki, iole normalan novinar, kako dodje na rts totalno prsne. Ko je gledao prenos Rimskog derbija na RTS-u, mogao je da cuje posle jedno trece odbrane Ballote da ustavri on brani, a ne Peruzzi. Kreten. Da li je neko primetio da je Nedeljko Kovinjalo, neverovatno ali istinito, od kako prenosi Englesku ligu malo zivnuo. Covek je sad najbolji komentator kojeg RTS ima. ;D
|
|
|
Post by igorl on Oct 29, 2005 12:09:42 GMT
To je potpuno tacno za Kovinjala,postao je komentator za svaki respekt,bolje da on prenosi italijansku ligu Ja sam cuo da je Voja Nedeljkovic sa 3K veliki navijac Rome,mozda bi mogli njemu da daju da prenosi utakmice serie A,ili samo meceve Rome?!
|
|
|
Post by Nikola on Oct 30, 2005 12:42:17 GMT
Ne valja kada je neki navijac pristrasan jednom timu,znam pre nekoliko sezona je jedan lik prenosio utakmice calcia i bio fan milana,i kad god na utakmici neko od milanovih igraca uradi neki ok potez,on krene "kakva majstorija,sjajan potez,zaista fenomenalno...."
|
|
|
Post by vincenzo on Oct 30, 2005 13:23:04 GMT
Pa ono jes, ali da Stefanovic nije zagotivio Romu, mislim da je ne bi onoliko gledali na Pinku. Svaki vikend Roma na TV, kakva idila. ;D Navijaci Juventusa bi mogli da naprave svoj forum, pa neka tamo iznose svoje opservacije.
|
|
|
Post by Nikola on Oct 30, 2005 16:02:18 GMT
|
|
|
Post by romanista1mkd on Oct 30, 2005 17:38:14 GMT
Ja sam malo mlagji u godinama 80 ali ponosno mogu da kazem da za vucicu navijam od 95/96. Tad sam dobio na poklon dres iz Rima ako ga pamtite Asics sa vukom na ramenima i fitilj je zapalen.... 1974 In your face Valor, ja sam stariji ;D BTW Navijam za Romu od 98-99 kao i vecina odavde cini mi se a verovatno imamo i slican razlog. Naime ta sezona je prenosena na BK (cini mi se) subotom i nedeljom uvece kada su obicno bili termini za Milan, Juve, Inter pa i za Lazio koji je tada bio u usponu. Na trecem kanalu je nedeljom prenosena po jedna utakmica iz dnevnog termina a Roma je bila jedna od najzanimljivijih ekipa posle gorepomenute cetvorke. Tako je ispalo da smo imali cast da uzivamo u Totijevim majstorijama otprilike dva puta mesecno. Toti je prvi, drugi, treci i svaki ostali razlog sto sam ze zapalio za Romu.
|
|
|
Post by Nikola on Nov 2, 2005 6:35:17 GMT
Jel to onaj tamno crveni?
|
|
|
Post by Capitano on Nov 2, 2005 6:46:23 GMT
Ja mislim da je to ona boja kao one sezone kad je sponzor bio Ina Assitalia..btw.jel ste primetili da Lazio sad ima taj sponzor na dresu...
|
|
|
Post by vincenzo on Nov 2, 2005 13:16:51 GMT
Pa ja mislim da taj podatak u vezi sponzora najbolje pokazuje u kojoj se situaciji Roma nalazi. Dugogodisnji sponzor ina je presla da sponzorise Lazio, a Roma je ostala bez sponzora.
Ne bi bilo lose da neko posalje neku informaciju u vezi sa pribavljanjem sponzora, jer prosto ne mogu da verujem da Roma ne moze da nabavi niti jednog.
|
|
|
Post by vincenzo on Nov 2, 2005 13:18:28 GMT
Btw pricalo se da ce mozda Barilia ponovo postati sponzor, ali ja od pocetka sezone kada sam cuo za tu informaciju, nista novo nisam doznao o tome.
|
|
shile
Navijac
juve MERDA
|
Post by shile on Nov 2, 2005 18:36:49 GMT
da, bilo je prica o barilli.to bi bilo odlicno..al ne prica se vise nista o tome. zadnje sto sam ja cuo, prije kojih 3 tjedna, je neka banka, Antonvendeta ili tako nesto. i to dosta dobre pare, 3 milje za ovu sezonu i 7 millja za sljedecu. al ni o tome se vise nista ne govori. to sto nemamo jos sponzora govori sve o rominoj upravi.i ovako smo u velikim financijskim problemima, a neimanje sponzora za klub bez para je katastrofa. bravo rosella.. sto se tice od kada navijamo za romu, ja od sezone 98/99, od tekme kad je supermarco zabio 2 komada laziu, ja mislim da smo 3:1 dobili. tada sam postao narkoman.. ;D
|
|
SPQR
Pocetnik
|
Post by SPQR on Nov 2, 2005 19:50:09 GMT
Za Valora odgovor: 80 sam godiste
|
|
|
Post by romanista1mkd on Nov 2, 2005 19:53:21 GMT
pa ovakav plus ogroman vuk na ramenima! Jel to onaj tamno crveni?
|
|
SPQR
Pocetnik
|
Post by SPQR on Nov 2, 2005 19:55:14 GMT
odlican dressss.....cak sta vise ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
|
|
|
Post by restless on Nov 2, 2005 20:14:16 GMT
Ja nekih 7 godina. Otprilike od 98.