|
Post by ivan88 on Sept 19, 2005 7:46:08 GMT
Sta mislite ,sta ce Roma da uradi protiv Parme ?
|
|
|
Post by v1lenjakzr on Sept 19, 2005 8:25:38 GMT
Nadajmo se da ce biti 1.
|
|
|
Post by nonda on Sept 19, 2005 10:34:58 GMT
Pa sta mi ima da mislimo...ako smo pravi navijaci(sto i jesmo)nadacemo se naravno pobedi.Parma je uvek nezgodna iako su prodali Djilardina.Evo u ovom kolu su pobedili Empoli 1 - 0 gol je dao Koradi.Imamo mi bolji tim od Parme i mozemo da ih pobedimo...ali imali smo i protiv Livorna pa nismo uspeli gol da damo U svakom slucaju SRECNO!!!
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 19, 2005 13:25:37 GMT
Ja verujem da mozemo da dobijemo Parmu i tu ne bi trebalo da bude vecih problema. Ono cega se ja plasim jeste nasa formacija.
Moje licno misljenje je da Roma najbolje igra kada igra ofanzivno, na gol vise. To se mozda kosi sa nacinom igre pod Kapelom, kada smo bili najuspesniji poslednnjih godina, ali je svakako taktika koja nam je donela scudeto. Mi imamo igrace koji mogu u svakom trenutku da daju gol i svakako mislim da bi Nonda morao da pocne tekmu. To opet ne bi znacilo da Vincenzo mora napolje, jer nam ocigledmo trebaju dva strikera napred. To bi prakticno znacilo da Mancini ili Tadei moraju malo da zagreju klupu.
Ja sada sve ovo pricam napamet, jer Romu jos nisam gledao ove sezone (jeb.... RTS ) i zato ne mogu da kazem nista o Tadei-u, ali je covek koji ima kvaliteta sudeci po prosloj sezoni.Mancini me smara vec duze vreme i mislim da bi mogao malo vise da se potrudi. Morao bi vise da pokriva stranu po kojoj igra. On bi stoga bio moj izbor za klupu. Problem je takodje u tome sto Tadei originalno igra po desnoj, a ne po levoj, na sta je sada prinudjen. Sve je to velika zbrka nastala zbog neresenog pitanja sa Cassanom, jer bi u tom slucau nasa idealna formacija bila.
..............Curci.....
Panucci..mexes..kuffour..chivu
........De rossi...Perotta
Taddei.......Totti.....Cassano
..............Nonda..........
|
|
|
Post by Nikola on Sept 19, 2005 16:37:57 GMT
Ja verujem da mozemo da dobijemo Parmu i tu ne bi trebalo da bude vecih problema. Ono cega se ja plasim jeste nasa formacija. Moje licno misljenje je da Roma najbolje igra kada igra ofanzivno, na gol vise. To se mozda kosi sa nacinom igre pod Kapelom, kada smo bili najuspesniji poslednnjih godina, ali je svakako taktika koja nam je donela scudeto. Mi imamo igrace koji mogu u svakom trenutku da daju gol i svakako mislim da bi Nonda morao da pocne tekmu. To opet ne bi znacilo da Vincenzo mora napolje, jer nam ocigledmo trebaju dva strikera napred. To bi prakticno znacilo da Mancini ili Tadei moraju malo da zagreju klupu. Ja sada sve ovo pricam napamet, jer Romu jos nisam gledao ove sezone (jeb.... RTS ) i zato ne mogu da kazem nista o Tadei-u, ali je covek koji ima kvaliteta sudeci po prosloj sezoni.Mancini me smara vec duze vreme i mislim da bi mogao malo vise da se potrudi. Morao bi vise da pokriva stranu po kojoj igra. On bi stoga bio moj izbor za klupu. Problem je takodje u tome sto Tadei originalno igra po desnoj, a ne po levoj, na sta je sada prinudjen. Sve je to velika zbrka nastala zbog neresenog pitanja sa Cassanom, jer bi u tom slucau nasa idealna formacija bila. ..............Curci..... Panucci..mexes..kuffour..chivu ........De rossi...Perotta Taddei.......Totti.....Cassano mislim da ova pozicija nikako ne lezi Cassanu...za njega je cisti napad-sredina... on se uvek zbuni kad shiba loptu po strani... ..............Nonda..........
|
|
|
Post by Nikola on Sept 19, 2005 16:38:54 GMT
ne lezi cassanu da igra po strani,zbuni se i spetlja sa loptom..
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 19, 2005 16:54:55 GMT
ne lezi cassanu da igra po strani,zbuni se i spetlja sa loptom.. Pa da, ali ne znam koga onda da stavim sa strane. Sto se mene tice u tom bi slucaju on i Nonda/Montella igrali napred, a sa strane Mancini, dok bi Perrotu poslao na klupu. Nema se izbora, sa tim sto Manicniju opet ne lezi leva strana. To bi onda bila totalna ofanziva. Nadam se samo da ce Spalleti smilsiti najbolju formaciju za Romu i da cemo konacno poceti da igramo kao sastav koji je prepoznatljiv po leprsavoj igri iz sezone 2003/2004.
|
|
|
Post by Nikola on Sept 19, 2005 16:56:47 GMT
ili 2001/2002......pa u sushtini romi treba josh jedan ozbiljan napadac i malo krila da pojacaju...
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 19, 2005 17:07:46 GMT
Pa sto se tice 2001/2002, Roma tada jeste igrala efektno i to pre svega zbog Batistute. Ne bih naravno imao nista protiv da i sada igramo tako. No kada pogledas sezonu 2003/2004, ja mislim da smo tada igrali fudbalicu koja skoro nije bila vidjena u Italiji. Igralo se na gol vise i Roma je uvek uspevala da da taj gol za pobedu.
Ako se secate na Pinku je Roma bila tim cije su se tekme najvise prenosile, jer se cak i ovaj voditelj primio. Nije covek propustao niti jednu priliku da pohvali Rominu igru i AS Romu kao klub, a da istovremeno ne opljuje Lazio. Mislim da je sto puta rekao kako je Roma pravi klub stanovnika vecnoga grada, a Lazio udruzenje sabana.
|
|
|
Post by Nikola on Sept 20, 2005 6:25:26 GMT
Pa sto se tice 2001/2002, Roma tada jeste igrala efektno i to pre svega zbog Batistute. Ne bih naravno imao nista protiv da i sada igramo tako. No kada pogledas sezonu 2003/2004, ja mislim da smo tada igrali fudbalicu koja skoro nije bila vidjena u Italiji. Igralo se na gol vise i Roma je uvek uspevala da da taj gol za pobedu. Ako se secate na Pinku je Roma bila tim cije su se tekme najvise prenosile, jer se cak i ovaj voditelj primio. Nije covek propustao niti jednu priliku da pohvali Rominu igru i AS Romu kao klub, a da istovremeno ne opljuje Lazio. Mislim da je sto puta rekao kako je Roma pravi klub stanovnika vecnoga grada, a Lazio udruzenje sabana. pa ja mislim da su romu prenosili jedno 20 puta...kad kod upalim nedeljom ono roma ;D
|
|
|
Post by v1lenjakzr on Sept 20, 2005 8:11:08 GMT
ili 2001/2002......pa u sushtini romi treba josh jedan ozbiljan napadac i malo krila da pojacaju... Otkud im para... I ovako imamo najveci dug u Ligi...
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 20, 2005 15:04:43 GMT
Izgleda da se Mancini povredio protiv Livorna i da ce odsustvovati sa terena izmedju dve do tri nedelje. To znaci da ga nece biti protiv Parme u sredu.
Valjda ce Spalleti sada morati da ubaci Cassana od pocetka ili ce igrati sa dva klaicna spica Nondom i Vincencom.
Sta se desava sa prenosom. Da li ga ima i da li cemo bar mi Beogradjani da se organizujemo da gledmo tu tekmu.
|
|
|
Post by nonda on Sept 20, 2005 15:09:31 GMT
E jebiga na sajtu RTS-a pise da ce biti prenosa tekme Milan-Lacio !!! lepo, lepo Milan mogu da prenose dva puta uzastopno a Romu ni jednom Ali u ovoj tekmi ipak zelim da ispadne kec ;D
|
|
|
Post by nonda on Sept 20, 2005 18:22:22 GMT
Igraci koji ce biti kandidati za tim sutra:Alvarez, Aquilani, Bovo, Cufrè, Curci, Dacourt, De Rossi, Doni, Eleftheropoulos, Kharja, Kuffour, Montella, Nonda, Panucci, Perrotta, Taddei, Tommasi, Totti, Rosi.
Znaci opet bez Cassana ...
|
|
|
Post by vincenzo on Sept 21, 2005 18:17:06 GMT
Nasoj sreci nikad kraja
New Contract Problems Between Roma And Cassano 9/21/2005 10:46:00 AM The club cannot guarantee the original amount promised to the forward. Roma have told Antonio Cassano’s agent that the Giallorossi are not able to guarantee the promised 3.2 million net Euros per season as it was first agreed. The club had in fact proposed this amount to the player during their meeting in September which had allowed Cassano to re-join the squad after being frozen out of the side for not renewing the contract.
However problems have arisen and Roma will have to decrease their offer. Cassano was asking for 3.6 million Euros for 5 years, but this setback is surely going to complicate matters between the two parties.
|
|